Nieuwjaar Hans

Beste redactie,

Zoal ik al meldde vond ik de Anax-kaart verrassend, ook al door de blauwe envelop.
Mijn ervaringen in 2020? Als pensionado’s hadden we het relatief makkelijk: geen kinderen, geen ouders, geen baan. Op 8 maart gingen we nog naar een warm eiland en kwamen op 28 maart, met het laatste vliegtuig terug.
Wat Anax betreft: Ik ben blij dat we Stijn, René, Marcel, Margriet, Saskia, Pieternel en Henk & Tineke Schoenmaker nog hebben kunnen laten varen, met enig kunst- en vliegwerk.
Zelf heb ik vrijwel wekelijks nog gevaren, alleen of met anderen. De langste tocht was op de Waal, van Ochten naar Herwijnen, ca 40km, met Patrick.
Bijna vergeten, maar in februari en begin maart was het hoogwater, en maakten we tochten over de uiterwaarden (zie foto).
Een hoogtepunt van het jaar vond ik toch de speelse oefendag met vnl. nieuwe leden, georganiseerd door Trudy en Jan.

In februari werden we geconfronteerd met het overlijden van Ruurd Beem, en in oktober overleed zeer plotseling Henk Jansen (was inmiddels geen lid meer), waar we als bestuur op hebben gereageerd.

Er valt vast nog veel meer te schrijven. Voor 2021 heb ik voorlopig nog maar weinig verwachtingen. Ik zou graag met de club weer eens naar Frankrijk gaan. Maar dat zal er wel niet in zitten! Wèl moeten we ons best doen het contact tussen de leden te bewaren en niet te ver uit elkaar te drijven.

Groeten,
Hans