Lid worden

Door het invullen van het inschrijfformulier wordt je lid van Anax. Dit inschrijfformulier stuur je naar het secretariaat (per mail of per post) of geef je af in onze kantine op vrijdagavond vanaf 20:00 uur. In de kantine ligt altijd een inschrijfformulier voor je klaar of download het hier.

lidmaatschap 2016

Natuurlijk heeft Anax ook statuten en een huishoudelijk reglement waar ieder lid zich aan dient te houden.

Als je lid bent, wordt je gevraagd een eigen peddel en zwemvest aan te schaffen. Dit vergroot ook het plezier in het varen, omdat zowel peddel als zwemvest goed bij je moeten passen. Er is slechts een beperkte keuze aan verenigingsmateriaal.
Anax biedt wel de mogelijkheid om een aantal jaren gebruik te maken van een verenigingskajak. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd voor onderhoud en vervanging. De kosten hiervan staan in het overzicht lidmaatschapskosten als ‘vaargeld’.